Uromexil Forte

Termeni și condiții generale de utilizare a site-ului nationalpaints.ro

 

  1. Definiții:

SITE –  reprezintă site-ul ce aparține companiei National Paints Factories Company S.A., care se află la adresa www.nationapaints.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind produsele oferite sau asigurate de către National Paints Factories Company prin rețeaua magazinelor proprii.

NATIONAL PAINTS FACTORY COMPANY S.A. : reprezintă societatea NATIONAL PAINTS FACTORY COMPANY S.A, cu sediul în com. Miroslava, Jud. Iași, str. Constantin Langa, nr. 103, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J22/3258/1994 si având Codul Unic de Înregistrare 6855660, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat TERMENII ȘI CONDIȚIILE prezentului SITE cu scopul de a se informa despre produsele fabricate de către compania National Paints Factory Company România.

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii companiei National Paints Factory Company România.

  1. Datele de identificare ale firmei

2.1Site-ul web nationalpaints.ro este proprietatea firmei National Piants Factories Company S.A., cu sediul în com. Miroslava, jud. Iași, str. Constantin Langa, nr. 103, fiind înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J22/3258/1994, C.I.F. RO 6855660

Tel: (+40) 23 223.69.20 Fax: (+40) 23 229.55.14

email: office@nationalpaints.loc

Cont bancar: RO64 BUCU 3270 7307 2511 RO01

Banca: Alpha Bank

nationalpaints.ro este un portal web ce oferă informații despre produsele fabricate și comercializate de către compania National Paints Factories Company S.A. Aici veți putea găsi fișele tehnice aparținând produselor fabricate, informații despre metode de lucru cu vopsele, veți putea accesa oricând emailul pentru a trimite mesaje în cazul în care utilizatorul are nevoie de informații pertinente sau site-ul poate fi accesat pentru a lua legătura telefonică cu unul dintre angajații din departamentul de vânzări a companiei National Paints.

2.2 Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre compania National Paints, produsele fabricate și comercializate de acesta, informații despre partenerii săi dar și alte informații considerate ca fiind de interes pentru UTILIZATORI (articole de blog).

2.3 Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR în mod gratuit.

2.4 National Paints Factories Company S.A. este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra design-ului și conținutului acestuia precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate de National Paints și publicate pe SITE.

3 Schimbări ale site-ului

nationalpaints.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său.

  1. Înregistrare newsletter

Accesul dumneavoastră la newsletter necesită introducerea adresei de email personală.

National Paints Factories Company S.A. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. Datele personale NU VOR FI DIFUZATE către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

În cazul în care se dorește dezabonarea de la newsletter, dezabonarea se poate face foarte ușor fără a fi nevoie de aprobare.

  1. Colectarea datelor

Se folosesc diverse modalități si instrumente specifice: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, pentru a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop îmbunătățirea relației clientului cu compania National Paints.

  1. Produse

Produsele fabricate de către National Paints Factories Company, respectă toate reglementările de mediu și de siguranță impuse.

Rugăm insistent utilizarea produselor conform informațiilor aflate în fișele tehnice publicate pe site. În cazul în care aveți întrebări vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail.

În cazul în care apar neclarități sau produse cu defecte, compania National Paints se obligă să rezolve în cel mai scurt timp incidentele.

În cazul achiziției de produse, vă rugăm să ne contactați telefonic, pe email sau apelând la unul dintre partenerii noștri aflați pe pagina “Rețeaua de vânzări”.

  1. Litigii

Aceste Termene și Condiții sunt supuse legislației din România. În cazul vor apărea dispute între clientul final și compania National Paints, clientul va putea să depună reclamații cu ajutorul adresei de email, luând legătura cu unul dintre angajații/colaboratorii companiei pentru a ajunge la o soluționare amiabilă. Însă, în condițiile în care nu s-a ajuns la o înțelegere amiabilă între părți, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente.