Vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1

Vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1 – se utilizează pentru acoperirea și decorarea suprafețelor metalice exploatate la exterior. Oferă rezistenţă bună la medii alcaline, la medii acide slabe, la produse petroliere, detergenți, etc.

Descriere

Vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1 – este un produs care are la bază răşini poliesterice termoreactive, primid, pigmenţi și aditivi și care se aplică în câmp electrostatic sau strat fluidizat. Uscarea peliculei are loc prin mecanism chimic (reticulare termică) în cuptoare speciale.

Se utilizează pentru acoperirea și decorarea suprafețelor metalice exploatate la exterior.

Avantaje în utilziarea produsului vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1:

  • rezistență bună la exterior;
  • rezistenţă bună la ceața salină și căldura umedă;
  • rezistenţă bună la medii alcaline, la medii acide slabe, la produse petroliere, detergenți, etc;
  • rezistență bună la îngălbenire;
  • proprietăți mecanice ale peliculei excelente.

Măsuri de siguranță:

Toate operaţiile de manipulare, transport, depozitare, utilizare, distrugere rezidii se vor face aplicând cu stricteţe normele de prevenire incendiilor, normele de protecţia muncii şi igienă sanitară în vigoare.
Se interzice utilizarea echipamentelor electrice şi a uneltelor neconforme normelor în vigoare referitoare la medii cu risc de explozie. Este interzisă prezenţa surselor de foc deschis (scântei, flăcări, fumat). Este interzis contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a prafului sau ingerarea produsului. Personalul va purta echipament de protecţie corespunzător şi va respecta regulile de igiena muncii. Se va asigura o ventilaţie corespunzătoare şi sisteme de stingere incendiilor eficiente în cursul operaţiilor de utilizare.

Vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1 – este garantat 12 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.ro și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Luciu

Nuanța

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea pulbere poliesterică seria 7000 V1

Fișă tehnică vopsea pulbere poliesterică seria 7000V1.docx