Uromexil Forte

Diluant acrilic 4090D

Diluant acrilic 4090D – se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii vopselei acrilice de marcaj rutier 4090V.

Descriere

Diluant acrilic 4090D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de hidrocarburi aromatice, cetone și acetați.

Se întrebuinţează la corectarea vâscozităţii vopselei acrilice de marcaj rutier 4090V. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului. Diluantul se adaugă în momentul folosirii produsului care necesită diluarea, în proporţia indicată în fişa tehnică a acestuia, conform metodei de aplicare. După adăugare, se agită energic în ambalajul de livrare până la omogenizarea amestecului.

Avantaje în utilizarea produsului diluant acrilic 4090D:

  • agent de diluare sau agent de degresare.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Diluant acrilic 4090D – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Diluant acrilic 4090D”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică diluant acrilic 4090D

Fișă tehnică diluant acrilic 4090D .docx