Uromexil Forte

Vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk

Vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk – se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior și exterior. Are aspect uniform și semi lucios al peliculei.

Descriere

Vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk – este o vopsea superlavabilă pe bază de emulsie acrilo stirenică. Se aplică foarte ușor și rapid oferind suprafeței un aspect semilucios spre lucios și extrem de uniform (în special pe suprafețele netede). Este un produs cu rezistență excelentă la pătare, lavabilitate superioară în comparație cu produsele clasice, aderență mare la suprafața suport, elasticitate extraordinară a peliculei. Se produce în patru tipuri: vopsea albă W800, bază de nuanțare W0, bază de nuanțare W1 și bază de nuanțare WN pentru obținerea a peste 2000 culori prin utilizarea sistemului computerizat de colorare și mixare conform cartelelor de culoare National Paints.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior și exterior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă; nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici. Se recomandă ca bază pentru vopseaua decorativă Velvet, Special Effect sau Scumble Glaze, produse National Paints.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk:

  • aspect uniform și semi lucios al peliculei;
  • lavabilitate excelentă (superlavabil);
  • aplicare ușoară;
  • consum redus la aplicare.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor, nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk – este garantată 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea lavabilă decorativă Vinyl Silk

Fișă tehnică VINYL SILK.docx