Vopsea lavabilă decorativă VELVET ANTIQUE

Vopsea lavabilă decorativă VELVET ANTIQUE – se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior. Are aspect pearlescent al peliculei.

Descriere

Vopsea lavabilă decorativă VELVET ANTIQUE – este un produs decorativ pe bază de dispersie apoasă care conferă suportului efecte care imita catifeaua. Stimulează astfel lucrările prestigioase de arhitectură veche. Se produce în diverse forme de bază de nuanțare (alb perlat, roșu perlat, negru perlat, albastru perlat și verde perlat) pentru obținerea de culori prin utilizarea sistemului computerizat de colorare și mixare conform cartelelor de culoare National Paints.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici. Se recomandă ca substratul de bază pentru vopseaua decorativă Velvet să fie unul din produsele din gama Eggshell sau Vinyl Silk.

Avantaje în utilziarea produsului vopsea lavabilă decorativă VELVET ANTIQUE:

  • aspect pearlescent al peliculei;
  • lavabilitate excelentă;
  • aplicare facilă cu diverse instrumente.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă decorativă VELVET ANTIQUE – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă decorativă VELVET ANTIQUE”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *