Vopsea lavabilă decorativă TRUST

Vopsea lavabilă decorativă TRUST – se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior și exterior. Oferă aspect uniform și satinat al peliculei.

Descriere

Vopsea lavabilă decorativă TRUST – este o vopsea superlavabilă pe bază de emulsie acrilo stirenică ce asigură un grad mare de acoperire. Se aplică ușor, se usucă rapid oferind suprafeței un aspect mat și extrem de uniform (în special pe suprafețele netede). Este un produs cu rezistență bună la pătare, lavabilitate superioară în comparație cu produsele clasice. Oferă aderență mare la suprafața suport. Prezintă un grad mare de rezistență la intemperii. Se produce în patru tipuri: vopsea alba W800, bază de nuanțare W0, bază de nuanțare W1 și bază de nuanțare WN. Se pot  obține peste 2000 culori prin utilizarea sistemului computerizat de colorare și mixare conform cartelelor de culoare National Paints.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior și exterior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici. Se recomandă ca bază pentru vopseaua decorativă Stucco Antique, un produs National Paints.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea lavabilă decorativă TRUST:

  • aspect uniform și mat al peliculei;
  • lavabilitate excelentă (superlavabil);
  • putere bună de acoperire;
  • vopsea de interior și exterior.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor.  Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului este interzisă. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă decorativă TRUST – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă decorativă TRUST”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *