Vopsea lavabilă decorativă STUCCO

Vopsea lavabilă decorativă STUCCO – se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior. Oferă aspect uniform și satinat al peliculei.

Descriere

Vopsea lavabilă decorativă STUCCO – este recomandată pentru decorațiuni interioare de suprafețe precum beton, ipsos, gips, lemn, plăci de gips-carton, etc. Poate fi utilizat pentru interioare de muzee, galerii de artă, foyers și holuri, vile de lux, hoteluri, restaurante, auditorium etc. Pentru a obține un efect de marmură perlată, poate fi, de asemenea, acoperit cu Scumble Glaze într-o nuanță similara cu Stucco.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea lavabilă decorativă STUCCO:

  • finisaj cu efect de marmură;
  • pe bază de emulsie acrilică;
  • acoperă cu un finisaj perlat adecvat;
  • poate crea un efect de marmură perlat.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor, nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente, iar ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi; se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă decorativă STUCCO – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă decorativă STUCCO”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *