Uromexil Forte

Vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat

Vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat – se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior. Oferă un aspect granulat pentru aderența stratului de Expression Diamanti.

Descriere

Vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat – este un produs special conceput ca strat de bază și care are în compoziție o emulsie acrilică atent selecționată, materiale de umplutură speciale și aditivi care îl transformă într-un suport ideal pentru toate vopsele din gama vopselelor decorative Expression Diamanti. Această bază lavabilă permite o aderență perfectă, o lucrabilitate excelentă și o absorbție controlată a produselor decorative din gama Expression Diamanti.

Se utilizează pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor minerale la interior. Se aplică pe suporturi ca: zidărie, tencuială, glet de ipsos, beton, plăci texturate, gips-carton sau pe suprafeţe vechi protejate cu vopsele în dispersie apoasă. Nu se recomandă aplicarea pe suprafeţe acoperite cu humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici. Se recomandă ca acesta sa fie colorat în aceeași nuanță sau apropiată de cea dorită pentru baza Expression Diamanti.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat:

  • aspect granulat pentru aderența stratului de Expression Diamanti;
  • lavabilitate excelentă;
  • aderență bună.

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor. Nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele, inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării.

Vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat – este garantat 18 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea lavabilă decorativă EXPRESSION DIAMANTI base coat

Fișă tehnică vopsea lavabilă EXPRESSION DIAMANTI base coat.docx