Uromexil Forte

Rășină alchidică slabă CORAL 380-55%XB

Rășină alchidică slabă CORAL 380-55%XB – se utilizează pentru obţinerea lacurilor, grundurilor, vopselelor şi emailurilor cu uscare la aer şi forţată (la cuptor) pentru utilizare industrială, lacuri si vopsele nitrocelulozice, etc.

Descriere

Rășină alchidică slabă CORAL 380-55%XB – este o răşină pe bază de uleiuri vegetale la obţinerea căreia se folosesc următoarele materii prime: polioli, anhidride, acizi monobazici şi solvenţi organici. Răşina se livrează diluată 55 % în amestec de xilen şi butanol. Produsele în componenţa căreia intră această răşină prezintă: rezistenţă bună la intemperii, la lichide, la ulei mineral şi la lumină; rezistenţă mecanică şi etalare bună; uscare rapidă; luciu foarte bun. Se recomanda utilizarea unui sistem de sicativare după cum urmează: 0,2 – 0,3% octoat de calciu si 0,05 – 0.07% octoat de cobalt raportat la rasina 100% (recomandăm efectuarea de testări prealabile pentru reglarea timpului de uscare dorit).

Se utilizează pentru obţinerea lacurilor, grundurilor, vopselelor şi emailurilor cu uscare la aer şi forţată (la cuptor) pentru utilizare industrială, lacuri si vopsele nitrocelulozice, etc.

Măsuri de siguranță:

Produsul conţine solvenţi organici cu caracter FOARTE INFLAMABIL şi NOCIV din categoria hidrocarburilor aromatice (exceptând benzenul). Toate operaţiile de manipulare, transport, depozitare, utilizare, distrugere rezidii se vor face aplicând cu stricteţe normele de prevenire incendiilor, normele de protecţia muncii şi igienă sanitară în vigoare. Punct de inflamabilitate: sub 21 °C.  Stingere incendii: CO2, spumă chimică, nisip. Apa se utilizează numai pentru protecţie prin răcire.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa tehnică de securitate a produsului.

Rășină alchidică slabă CORAL 380-55%XB este garantat 12 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

9

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rășină alchidică slabă CORAL 380-55%XB”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică rășină alchidică slabă CORAL 380-55%XB

Fișă tehnică rășină Coral 380 – 55% X