Uromexil Forte

Rășină alchidică slabă CORAL 410-60%X

Rășină alchidică slabă CORAL 410-60%X – se utilizează pentru obţinerea lacurilor, grundurilor şi emailurilor nitrocelulozice ca rășină plastifiantă.

Descriere

Rășină alchidică slabă CORAL 410-60%X – este o răşină pe bază de acizi grași speciali la obţinerea căreia se folosesc următoarele materii prime: polioli, anhidride şi solvenţi organici. Răşina se livrează diluată 60 % în xilen. Produsele în componenţa căreia intră această răşină prezintă: compatibilitate buna cu nitroceluloza, luciu foarte bun, uscare rapidă si flexibilitate.

Se utilizează pentru obţinerea lacurilor, grundurilor şi emailurilor nitrocelulozice ca răsina plastifiantă.

Măsuri de siguranță:

Produsul conţine solvenţi organici cu caracter FOARTE INFLAMABIL şi NOCIV din categoria hidrocarburilor aromatice (exceptând benzenul). Toate operaţiile de manipulare, transport, depozitare, utilizare, distrugere rezidii se vor face aplicând cu stricteţe normele de prevenire incendiilor, normele de protecţia muncii şi igienă sanitară în vigoare. Punct de inflamabilitate: sub 21 °C.  Stingere incendii: CO2, spumă chimică, nisip. Apa se utilizează numai pentru protecţie prin răcire.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa tehnică de securitate a produsului.

Rășină alchidică slabă CORAL 410-60%X – este garantată 12 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

8

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rășină alchidică slabă CORAL 410-60%X”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică rășină alchidică slabă CORAL 410-60%X

Fișă tehnică rășină Coral 410 -60% X