Rășină alchidică grasă CORAL 640-75%W

Rășină alchidică grasă CORAL 640-75%W – se utilizează ca liant în finisările cu uscare oxidativă pentru lacuri incolore și colorate, grunduri şi emailuri decorative şi de protecţie cu conținut redus de solvent (VOC < 300 g / L).

Descriere

Rășină alchidică grasă CORAL 640-75%W – este o răşină alchidicǎ grasǎ “high solid” cu vǎscozitate redusǎ pe bază de acizi grași vegetali, polioli, anhidride şi solvenţi organici. Răşina se livrează tipizată 75 % în white spirit. Uscarea peliculei în compoziţia căreia intră această răşină are loc prin mecanism fizic (evaporare solvenţi) şi conversie chimică oxidativă la temperatura mediului ambiant. Elementele caracteristice principale ale produselor care conţin această răşină sunt: uscare buna la suprafața și interior, luciu excelent și o foarte buna retentie a culorii, rezistenţă foarte buna la ingalbenire.

Se utilizează ca liant în finisările cu uscare oxidativă pentru lacuri incolore și colorate, grunduri şi emailuri decorative şi de protecţie cu conținut redus de solvent (VOC < 300 g / L). Se aplică prin pensulare sau pulverizare pentru finisări interioare şi exterioare. Sicativarea recomandatǎ: 0.07- 0.1% cobalt, 0.1 – 0.2 % calciu si 0.3 – 0.5 % zirconiu (metal exprimat la rǎsina 100% solidǎ). În cazul utilizării rășinii în formulări cu apă și agenți speciali de inglobare se recomandă procente mai mari de sicativi și introducerea în sistem a octoatului de zinc în amestec cu cel de calciu. Este potrivită pentru a obține emailuri decorative albe.

Măsuri de siguranță:

Produsul conţine solvenţi organici cu caracter FOARTE INFLAMABIL şi NOCIV din categoria hidrocarburilor aromatice (exceptând benzenul). Toate operaţiile de manipulare, transport, depozitare, utilizare, distrugere rezidii se vor face aplicând cu stricteţe normele de prevenire incendiilor, normele de protecţia muncii şi igienă sanitară în vigoare. Punct de inflamabilitate: sub 21 °C.  Stingere incendii: CO2, spumă chimică, nisip. Apa se utilizează numai pentru protecţie prin răcire.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa tehnică de securitate a produsului.

Rășină alchidică grasă CORAL 640-75%W – este garantată 12 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rășină alchidică grasă CORAL 640-75%W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *