Uromexil Forte

Rășină alchidică grasă CORAL 633-65%W

Rășină alchidică grasă CORAL 633-65%W- se utilizează ca liant în finisările cu uscare oxidativă pentru lacuri, grunduri şi emailuri decorative şi de protecţie.

Descriere

Rășină alchidică grasă CORAL 633-65%W – este o răşină alchidicǎ grasǎ pe bază de uleiuri vegetale, polioli, anhidride şi solvenţi organici. Răşina se livrează tipizată 65 % în white spirit. Uscarea peliculei în compoziţia căreia intră această răşină are loc prin mecanism fizic (evaporare solvenţi) şi conversie chimică oxidativă la temperatura mediului ambiant.

Se utilizează ca liant în finisările cu uscare oxidativă pentru lacuri, grunduri şi emailuri decorative şi de protecţie. Se aplică prin pensulare sau pulverizare pentru finisări interioare şi exterioare. Sicativarea recomandatǎ: 0.05- 0.1% cobalt, 0.1 – 0.2 % calciu si 0.3 – 0.5 % zirconiu (metal exprimat la rǎsina 100% solidǎ) asigură o stabilitate ridicată a uscării chiar la depozitari îndelungate. De asemenea, se recomandă utilizarea unui agent antipielita in formularile de lacuri sau vopsele. Pentru reducerea vascozitătii se pot utiliza solvenți organici alifatici din gama white spirit, cei cu fracții mari ale punctului de fierbere fiind utilizați în ajustarea vâscozității pentru pensulare. În formularile de vopsele se pot utiliza orice fel de pigmenți, organici și anorganici, precum și materiale de umplutură având grijă să se verifice totuși și compatibilitatea cu pigmeții și materialele de umplutura alcaline.

Măsuri de siguranță:

Produsul conţine solvenţi organici cu caracter FOARTE INFLAMABIL şi NOCIV din categoria hidrocarburilor aromatice (exceptând benzenul). Toate operaţiile de manipulare, transport, depozitare, utilizare, distrugere rezidii se vor face aplicând cu stricteţe normele de prevenire incendiilor, normele de protecţia muncii şi igienă sanitară în vigoare. Punct de inflamabilitate: sub 21 °C.  Stingere incendii: CO2, spumă chimică, nisip. Apa se utilizează numai pentru protecţie prin răcire.  Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa tehnică de securitate a produsului.

Rășină alchidică grasă CORAL 633-65%W – este garantată 12 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Luciu

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rășină alchidică grasă CORAL 633-65%W”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică rășină alchidică grasă CORAL 633-65%W

Rasina Coral 633 – 65% W