Email siliconic 6040E

Email siliconic 6040E –  este folosit pentru protecţia de lungă durată a conductelor fierbinţi, a coşurilor de fum, a cuptoarelor şi a altor repere metalice ce sunt expuse la temperaturi ridicate.

Descriere

Email siliconic 6040E – email siliconic termorezistent, pe bază de pigmenți rezistenți la temperatură pentru condiții de expunere atmosferică cu rezistență bună la intemperii. Are o bună etalare pe suprafețe și este rezistent la căldură până la 400 – 600°C. Pentru a obține rezultate bune, este de preferat să fie aplicat prin pulverizare, uscarea poate să fie graduală și la aer. Pentru inițierea uscării corespunzătoare a peliculei este necesară atingerea unei temperaturi de minim 200°C timp de 2 ore în exploatarea suprafeței vopsite.

Pentru protecţia de lungă durată a conductelor fierbinţi, a coşurilor de fum, a cuptoarelor şi a altor repere metalice ce sunt expuse la temperaturi ridicate. Vopsea rezistentă la căldură pentru structuri metalice, conducte, centrale, stive de temperatură ridicată, boilere, motoare, conducte de evacuare etc., unde este necesară o rezistență la căldură până la 400 sau 600 °C.

Avantaje în utilizarea produsului email siliconic 6040E:

  • rezistenţă la temperaturi ridicate;
  • aderenţă excelentă;
  • rezistenţă foarte bună la intemperii, umiditate, mediu marin sau medii agresive industriale;
  • rezistenţă la uzură.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Email siliconic 6040E – este garantat 6 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

, ,

Luciu

Nuanța

Uscare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email siliconic 6040E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *