Uromexil Forte

Grund poliuretanic 4010G

Grund poliuretanic 4010G – este utilizat ca strat primar (grund) sau intermediar în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță. Oferă aderență bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu și suprafețe zincate noi sau îmbătrânite.

Descriere

Grund poliuretanic 4010G –  grund bicomponent pe bază de rășini acrilice cu întăritor poliuretan alifatic, extenderi, pigment anticoroziv fosfat de zinc. (denumire veche: Grund anticoroziv poliuretanic Policon, seria 3090G).

Este utilizat ca strat primar (grund) sau intermediar în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță. Se aplică pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie. Se utilizează în condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C4 în domenii ca: maritim, mașini și utilaje industriale, vopsirea mijloacelor de transport auto, structuri metalice sau confecții metalice zincate etc. Exemple de utilizare: macarale, poduri rulante, vopsirea avioanelor, autoturisme, vagoane de marfă sau călători, autobuze, tramvaie, vagoane metrou, stâlpi de înaltă tensiune, antene TV și radio, etc.

Avantaje în utilizarea produsului grund poliuretanic 4010G:

  • aderență bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu și suprafețe zincate noi sau îmbătrânite;
  • rezistent la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderență foarte bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină,etc);
  • rezistă în diverse tipuri de climate și clasa de corozivitate C2 – C4 conform SR EN ISO 12944.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Grund poliuretanic 4010G –  este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund poliuretanic 4010G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund poliuretanic 4010G

Fișă tehnică grund poliuretanic 4010G.docx