Uromexil Forte

Email poliuretanic HB 4020E

Email poliuretanic HB 4020E – este utilizat ca strat final (email) în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță. Este rezistent la intemperii, radiații UV, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive.

Descriere

Email poliuretanic HB 4020E – email bicomponent pe bază de rășini acrilice cu întăritor poliuretan alifatic cu uscare la aer aplicabil în straturi de până la 80 microni (denumire veche: Email poliuretanic Policon high build).

Este utilizat ca strat final (email) în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță. Se aplică pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie. Se utilizează în condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C5M în domenii ca: maritim, mașini și utilaje industriale, vopsirea mijloacelor de transport auto, structuri metalice sau confecții metalice, etc. Exemple de utilizare: macarale, poduri rulante, vopsirea avioanelor, autoturisme, vagoane de marfă sau călători, autobuze, tramvaie, vagoane metrou, stâlpi de înaltă tensiune, antene TV și radio,containere, stingatoare, tablouri electrice, etc.

Avantaje în utilizarea produsului email poliuretanic HB 4020E:

  • aderență bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu și suprafețe zincate noi sau îmbătrânite vopsite înainte cu grunduri din seria 4010G, 3020G sau 3030G;
  • poate fi aplicat și direct pe suprafețe zincate;
  • rezistent la intemperii, radiații UV, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderență foarte bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină,etc);
  • se poate aplica în straturi groase de până 80 microni film uscat.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Email poliuretanic HB 4020E – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email poliuretanic HB 4020E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email poliuretanic HB 4020E

Fișă tehnică email poliuretanic HB 4020E.docx