Uromexil Forte

Lac nitrocelulozic mat 2012L

Lac nitrocelulozic mat 2012L – se întrebuinţează la impregnarea și finisarea suprafețelor din lemn masiv sau furniruit, la interior, a mobilierului de lemn. Printre avantajele folosirii acestui produs putem enumera: uscare rapidă la aer, luciu ridicat, rezistență bună la grasimi, cafea, etc.

Descriere

Lac nitrocelulozic mat 2012L – este un produs monocomponent care are la bază răşini alchidice, nitrat de celuloză, solvenţi, plastifianţi, răşină dură şi aditivi.

Se întrebuinţează la impregnarea și finisarea suprafețelor din lemn masiv sau furniruit, la interior, a mobilierului de lemn.

Avantaje în utilizarea produsului lac nitrocelulozic 2012L:

  • uscare rapidă la aer;
  • rezistență bună la grasimi, cafea, etc;
  • luciu ridicat;
  • rezistenţă bună la apă.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoaseleEste interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Lac nitrocelulozic mat 2012L – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lac nitrocelulozic mat 2012L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică lac nitrocelulozic mat 2012L

Fișă tehnică lac nitrocelulozic mat 2012L.docx