Uromexil Forte

Lac nitrocelulozic HS 2020L

Lac nitrocelulozic HS 2020L – este un lac cu proprietăți excelente de luciu, retenție de culoare și rezistență la apă. Este recomandat ca finisaj transparent pentru lucrări în domeniul auto, mobilier din lemn, bucătărie și birouri, lucrări funerare, etc.

Descriere

Lac nitrocelulozic HS 2020L – lac nitrocelulozic high solid cu uscare rapidă pe bază de combinație de nitroceluloză, rășină alchidică și rășină dură. Este un lac cu proprietăți excelente de luciu, retenție de culoare și rezistență la apă. Produsul este potrivit pentru diverse aplicații, cu finisaje excelente.

Recomandat ca finisaj transparent pentru lucrări în domeniul auto, mobilier din lemn, bucătărie și birouri, lucrări funerare, etc.

Avantaje în utilizarea produsului lac nitrocelulozic HS 2020L:

  • conținut solide ridicat;
  • uscare rapidă la aer;
  • diverse grade de luciu.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Lac nitrocelulozic HS 2020L –  este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lac nitrocelulozic HS 2020L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică lac nitrocelulozic HS 2020L

Fișă tehnică lac nitrocelulozic HS 2020L.docx