Uromexil Forte

Email nitrocelulozic 2010E

Email nitrocelulozic 2010E- este utilizat pentru protecția suprafețelor metalice și din lemn. Poate fi utilizat la mașini și echipamentele industriale operate în condiții ușoare în industria mobilei (atunci când se dorește finisarea care implică schimbarea culorii lemnului) dar și ca marcaj pentru zone metalice etc.

Descriere

Email nitrocelulozic 2010E – este un produs pe bază de rășină alchidică, nitroceluloză, pigmenți, rășini dure și aditivi. Pelicula uscată se formează cu uscare la aer. Este utilizat pentru acoperirea unor suprafețe noi, pentru mentenanță sau pentru repararea unor suprafețe vopsite anterior. În general, poate fi utilizat în orice situație care solicită uscare rapidă și unde vopsirea este mai mult decorativă decât scopuri de protecție anticorozivă.

Utilizat pentru protecția suprafețelor metalice și din lemn. Poate fi utilizat la mașini și echipamentele industriale operate în condiții ușoare în industria mobilei (atunci când se dorește finisarea care implică schimbarea culorii lemnului) dar și ca marcaj pentru zone metalice etc.

Avantaje în utilizarea produsului email nitrocelulozic 2010E:

  • uscare rapidă;
  • aderenţă bună la suport;
  • flexibilitate şi elasticitate bună;
  • luciu.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email nitrocelulozic 2010E –  este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email nitrocelulozic 2010E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email nitrocelulozic 2010E

Fișă tehnică email nitrocelulozic 2010E.docx