Uromexil Forte

Vopsea epoxidică intermediară 3023V

Vopsea epoxidică intermediară 3023V – se foloseşte ca strat intermediar în sistemul de vopsire epoxidic în scopul obţinerii unui sistem cu o grosime mai mare.

Descriere

Vopsea epoxidică intermediară 3023V – vopsea epoxidică intermediară bicomponentă cu întăritor poliamidic cu oxid de fier micaceu. Se foloseşte ca strat intermediar în sistemul de vopsire epoxidic în scopul obţinerii unui sistem cu o grosime mai mare. Pelicula uscată are o rezistență foarte bună la apă, substanțe chimice și uleiuri minerale. Poate fi reacoperită cu cu email poliuretanic. Prezintă rezistenţă excelentă la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive, la medii alcaline (diluate și concentrate), medii acide slabe, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină, hidrocarburi alifatice şi aromatice, etc.).

Sistem de protecție pentru structuri metalice, pentru rezervoare de stocare exterioare, poduri. Poate fi reacoperit cu vopsele bicomponente (emailuri epoxidice sau poliuretanice) sau uzuale (alchidice).

Avantaje în folosirea produsului vopsea epoxidică intermediară 3023V:

  • proprietăți mecanice și anticorozive excelente;
  • aderență excelentă la metal; rezistență excelentă la ceața salină;
  • rezistență bună la variații de temperatură;
  • rezistență bună la produse petroliere;
  • rezistă în diverse tipuri de climate.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Vopsea epoxidică intermediară 3023V – este garantat 6 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

8

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea epoxidică intermediară 3023V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea epoxidică intermediară 3023V

Fișă tehnică vopsea epoxidică intermediară 3023V.docx