Uromexil Forte

Vopsea epoxidică HB 3040V

Vopsea epoxidică HB 3040V – recomandat ca produs aplicat într-un singur strat în cazul suprafețelor metalice exploatate la interior. Este indicat ca strat primar (grund) și final (vopsea) în sistemele de protecție a reperelor sablate (Sa 2 ½ ) din metal.

Descriere

Vopsea epoxidică HB 3040V – vopsea bicomponentă pe bază de rășini epoxidice cu întărire amidică, pigmenți și extenderi conceput special pentru aplicarea în straturi groase (până la 200 microni pe strat). Este ușor de aplicat și are o putere de acoperire foarte bună (denumire veche: 3040 Epoxy Steel).

Recomandat ca produs aplicat într-un singur strat în cazul suprafețelor metalice exploatate la interior (structuri metalice clădiri de birouri, magazine, etc).
Este indicat ca strat primar (grund) și final (vopsea) în sistemele de protecție a reperelor sablate (Sa 2 ½ ) din metal care se exploatează în medii industriale ușoare la grosimi de strat de minim 140 microni și valori minime ale rugozității suprafeței minim 20 microni.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea epoxidică HB 3040V:

  • aplicare în straturi groase de până la 200 microni / strat uscat;
  • protecție tip barieră;
  • aplicare ușoară;
  • prima alegere în protecția structurilor interioare obținute cu un singur strat.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Vopsea epoxidică HB 3040V – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

6

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea epoxidică HB 3040V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea epoxidică HB 3040V

Fișă tehnică vopsea epoxidică HB 3040V.docx