Uromexil Forte

Vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V

Vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V – este utilizat ca strat primar (grund), intermediar sau final (vopsea) în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță.

Descriere

Vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V – vopsea bicomponentă pe bază de rășini epoxidice cu întărire amidică, extenderi, pigment anticoroziv fosfat de zinc conceput special pentru aplicarea în straturi groase (până la 140 microni pe strat). Este ușor de aplicat și are o putere de acoperire foarte bună. Prin natura sa produsul este conceput pentru a fi atât grund cât și strat de finisare.(denumire veche: 3030 Epoxy Steel Pro-Tekt 2 in1).

Este utilizat ca strat primar (grund), intermediar sau final (vopsea) în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță. Se aplică pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie. Se utilizează, în sisteme și condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C5vh în domenii ca: maritim, petrolier, chimic, transport, agricultură, structuri metalice, confectii metalice diverse, mașini și utilaje. Este recomandat ca produs aplicat într-un singur strat în cazul suprafețelor metalice exploatate la interior (structuri metalice clădiri de birouri, magazine, etc). Exemple de utilizare: tancuri de balast nave, punți interioare și exterioare, instalații din compartimentul mașinilor, macarale, poduri, tancuri de produse petroliere, etc.

Avantaje în folosirea produsului vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V:

  • aplicare în straturi groase de până la 140 microni / strat uscat
  • poate fi utilizat ca și grund, strat intermediar sau final;
  • rezistent la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderență foarte bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină, etc);
  • rezistă în diverse tipuri de climate (TH, TA, T, MT, F, N, M) și clasa de corozivitate C5vh.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

7

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

FIșă tehnică vopsea epoxidică 2 în 1 3030V

Vopsea epoxidică 2 în 1 HB 3030V.docx