Uromexil Forte

Întăritor epoxidic 3030I

Întăritor epoxidic 3030I – întăritor pentru produsele epoxidice din seria 3030.

Descriere

Întăritor epoxidic 3030I – întăritor poliamidic.

Întăritor pentru produsele epoxidice din seria 3030.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele.Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Întăritor epoxidic 3030I – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Cod produs

Nr. criteriu de ordonare

11

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Întăritor epoxidic 3030I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică întăritor epoxidic 3030I

Fișă tehnică întăritor epoxidic 3030I.docx