Uromexil Forte

Grund epoxidic HB 3030G

Grund epoxidic HB 3030G – este utilizat ca strat primar (grund) sau strat intermediar în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță.

Descriere

Grund epoxidic HB 3030G – grund bicomponent anticoroziv pe bază de rășini epoxidice cu întărire amidică conceput special pentru aplicarea în straturi groase de până la 100 microni pe strat uscat. Este ușor de aplicat și are o putere de acoperire foarte buna. Prin natura sa produsul este conceput pentru a fi atât grund cat și strat intermediar în sisteme epoxi/poliuretanice sau epoxidice.

Este utilizat ca strat primar (grund) sau strat intermediar în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță. Se paote aplica pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie. Se utilizează în domenii ca: maritim, petrolier, chimic, transport, agricultura, structuri metalice, confecții metalice diverse, mașini și utilaje. Este recomandat ca produs aplicat într-un singur strat în cazul suprafețelor metalice exploatate la interior (structuri metalice clădiri de birouri, magazine, etc). Exemple de utilizare: tancuri de balast nave, punți interioare și exterioare, instalații din compartimentul mașinilor, macarale, poduri, tancuri de produse petroliere, etc

Avantaje în utilziarea produsului grund epoxidic HB 3030G:

  • aplicare în straturi groase de până la 100 microni / strat uscat;
  • poate fi utilizat ca și grund;
  • strat intermediar;
  • rezistent la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderență foarte bună pe suprafețe de oțel sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină,etc);
  • rezistă în diverse tipuri de climate TH, TA, T, MT, F, N.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Grund epoxidic HB 3030G – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund epoxidic HB 3030G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund epoxidic HB 3030G

Fișă tehnică grund epoxidic HB 3030G.docx