Email epoxidic EPICON 3020E TRA

Email epoxidic EPICON 3020E TRA – este utilizat în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță, pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie.

Descriere

Email epoxidic EPICON 3020E TRA – este o bază de nuanțare transparentă bicomponentă pe bază de rășini epoxidice cu întărire amidică utilizata în sistemul de colorare computerizat.

Este utilizat în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță, pe diverse suporturi cum ar fi: oțel, beton, metale neferoase care se exploatează în industrie. Se utilizează în domenii ca: maritim, petrolier, chimic, transport, agricultură, structuri metalice, confecții metalice diverse, mașini și utilaje. Exemple de utilizare: tancuri de balast nave, punți interioare și exterioare, instalații din compartimentul mașinilor, macarale, poduri, tancuri de produse petroliere, etc. Se poate utiliza în protejarea și decorarea pardoselilor de beton în cazul zonelor de trafic ușor și mediu.

Avantaje în utilizarea produsului email epoxidic EPICON 3020E TRA:

  • rezistent la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderență foarte bună pe suprafețe de oțel cât și aluminiu sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină,etc);
  • rezistă în diverse tipuri de climate (TH, TA, T, MT, F, N, M) și clasa de corozivitate C2 – C4 conform SR EN ISO 12944.

Email epoxidic EPICON 3020E TRA – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email epoxidic EPICON 3020E TRA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *