Uromexil Forte

Diluant epoxidic 3030D

Diluant epoxidic 3030D – se întrebuințează pentru corectarea vâscozității anumitor produse epoxidice precum și pentru degresare.

Descriere

Diluant epoxidic 3030D – este un amestec cu o compoziţie bine echilibrată de hidrocarburi aromatice, alcooli inferiori și glicoli.

Se întrebuinţează în principal la corectarea vâscozităţii produselor din gama grunduri și emailuri epoxidice din seriile 3014, 3020, 3030, sau 3040. De asemenea, produsul poate fi utilizat şi pentru curăţarea echipamentului de aplicare sau degresarea suportului.

Avantaje în utilziarea produsului diluant epoxidic 3030D:

  • se poate utiliza la diluarea produselor din mai multe serii de produse epoxidice; economic.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Diluant epoxidic 3030D – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Nr. criteriu de ordonare

9

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Diluant epoxidic 3030D”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică diluant epoxidic 3030D

Fișă tehnică diluant epoxidic 3030D.docx