Uromexil Forte

Vopsea acrilică 3 în 1 4055V

Vopsea acrilică 3 în 1 4055V – oferă aderență bună la metal pregătit prin prelucrări mecanice sau ruginit. Este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice.

Descriere

Vopsea acrilică 3 în 1 4055V – este un produs monocomponent care are la bază rășini acrilice speciale aditivate și convertor de rugină și care se poate aplica direct pe metal pregătit corespunzător sau cu urme de rugină, utilizat ca grund și email (produs 3 în 1).

Este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice asemeni elementelor diverse: profile metalice pentru construcții civile și industriale, echipamente și utilaje, macarale, garduri, construcții ușoare (porți, stâlpi de susținere) acolo unde este necesară o uscare și reaplicare rapidă. Se poate aplica direct pe metal sau direct pe rugină și datorită aditivilor speciali din formulare prezintă aderență și zinc nou cât și ruginit. Are uscare rapidă, aspect satinat, rezistență bună la abraziune, rezistență bună la lichide, intemperii și UV.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea acrilică 3 în 1 4055V:

  • aderență bună la metal pregătit prin prelucrări mecanice sau ruginit;
  • proprietăți anticorozive;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C3;
  • grund și acoperire finală;
  • aderență la zinc și zinc ruginit.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Vopsea acrilică 3 în 1 4055V – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea acrilică 3 în 1 4055V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea acrilică 3 în 1 4055V

Fișă tehnică vopsea acrilică 3 în 1 4055V.docx