Uromexil Forte

Vopsea acrilică 2 în 1 4050V

Vopsea acrilică 2 în 1 4050V – este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice. Se poate aplicadirect pe metal, elimină necesitatea unui strat de grund și se usucă rapid.

Descriere

Vopsea acrilică 2 în 1 4050V – este un produs mono-component care are la bază rășini acrilice aditivate și care se poate aplica direct pe metal, utilizat ca grund și email (produs 2 în 1) în straturi de până la 80 microni strat uscat.

Este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice asemeni elementelor diverse: profile metalice pentru construcții civile și industriale, echipamente și utilaje, macarale, garduri, construcții ușoare (porți, stâlpi de susținere) acolo unde este necesară o uscare și reaplicare rapidă.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea acrilică 2 în 1 4050V:

  • elimină necesitatea unui strat de grund;
  • produs direct pe metal (DTM);
  • produs 2 în 1, grund si email;
  • grosime film uscat până la 80 microni;
  • produs anticoroziv, rezistență sporită la UV și intemperii;
  • este rezistent în climate de tipul TA, TH, N, M;
  • rezistenţă bună la lichide, uleiuri minerale şi la coroziune;
  • poate fi aplicată pe diverse suprafețe.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Vopsea acrilică 2 în 1 4050V – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

5

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea acrilică 2 în 1 4050V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea acrilică 2 în 1 4050V

Fișă tehnică vopsea acrilică 2 în 1 4050V.docx