Uromexil Forte

Grund acrilic pentru zincate 4060G

Grund acrilic pentru zincate 4060G – este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice și nemetalice (zincate, cupru, etc) asemeni elementelor de structură garduri, porți, stâlpi de susținere acolo unde este necesară o uscare și reaplicare rapidă.

Descriere

Grund acrilic pentru zincate 4060G – este un grund monocomponent anticoroziv care are la bază răşini acrilice și pigmenți anticorozivi; uscarea peliculei are loc prin mecanism fizic la temperatura mediului ambiant.

Este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice și nemetalice (zincate, cupru, etc) asemeni elementelor de structură garduri, porți, stâlpi de susținere acolo unde este necesară o uscare și reaplicare rapidă.

Avantaje în utilizarea produsului grund acrilic pentru zincate 4060G:

  • aderență bună la suprafețe zincate sau orice suprafață metalică (OL si INOX) nemetalică (cupru, aluminiu, etc);
  • uscare rapidă;
  • reacoperire rapidă.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Grund acrilic pentru zincate 4060G – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund acrilic pentru zincate 4060G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund acrilic pentru zincate 4060G

Fișă tehnică grund acrilic pentru zincate 4060G.docx