Uromexil Forte

Email acrilic DTM 4055E

Email acrilic DTM 4055E – este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice. Printre avantaje se enumeră: uscare rapidă, aspect mat mătăsos, poate fi aplicat atât pe grund cât și direct pe metal și rezistenţă bună la lichide, uleiuri minerale şi la coroziune.

Descriere

Email acrilic DTM 4055E – este un produs monocomponent care are la bază răşini acrilice modificate cu aditivi speciali de aderență. Uscarea peliculei are loc prin evaporare solvenți la temperatura mediului ambiant.

Este indicat pentru protecţia și decorarea suprafeţelor metalice asemeni elementelor de structura garduri, porți, stâlpi de susținere acolo unde este necesară o uscare și reaplicare rapidă. Se poate aplica atât pe suprafețe pregătite în prealabil cu grunduri din seria 4000 sau 5010 sau direct pe metal.

Avantaje în utilizarea produsului email acrilic DTM 4055E:

  • uscare rapidă;
  • aspect mat mătăsos;
  • rezistenţă bună în climate agresive, până la 3m;
  • este rezistent în climate de tipul TA, TH, N, M;
  • rezistenţă bună la lichide, uleiuri minerale şi la coroziune;
  • poate fi aplicat atât pe grund cât și direct pe metal.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email acrilic DTM 4055E – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email acrilic DTM 4055E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email acrilic DTM 4055E

Fișă tehnică email acrilic DTM 4055E.docx