Uromexil Forte

Grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3021G

Grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3021G – se recomandă ca și shopprimer sau grund anticoroziv pentru structuri metalice. Prezintă proprietăți mecanice și anticorozive excelente,

Descriere

Grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3021G – este un grund epoxi – poliamidic de uz general pigmentat cu pulbere de zinc. Oferă un film foarte rezistent și dur cu proprietăți mecanice și anticorozive excelente, sudabilitate bună, protecție catodică pe suprafețele metalice protejate cu acesta și care suferă zgârieturi sau lovituri. Are aderență excelentă pe suprafețele metalice. Conținutul de zinc în pelicula uscată minim 77%.

Se recomandă ca și shopprimer sau grund anticoroziv pentru structuri metalice din industria chimică și petrochimică, navale, mașini și utilaje, protecția temporară a suprafetelor sablate, etc. Se poate utiliza direct pe suprafețele metalice sablate ca strat primar în sisteme de protecție ori ca shopprimer în strat subțire (20 microni uscat) a suprafețelor de oțel în perioada de transport, depozitare și construcție. Produsul cu care se va reacoperi trebuie să fie nesaponificabil (produse alchidice).

Avantaje în utilziarea produsului grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3021G:

  • proprietăți mecanice și anticorozive excelente;
  • protecție catodică;
  • aderență excelentă la metal;
  • rezistență excelentă la ceața salină;
  • rezistență bună la variații de temperatură;
  • rezistență bună la produse petroliere;
  • rezistă în diverse tipuri de climate TH, TA, T, MT, F, N.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3021G – este garantat 6 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3021G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund epoxidic SHOPPRIMER cu zinc 3012G

Fișă tehnică grund epoxidic shopprimer cu zinc 3021G.docx