Uromexil Forte

Grund epoxidic pasivant zincon 3022G

Grund epoxidic pasivant zincon 3022G – prezintă o aderență bună pe materiale, rezistenţă foarte bună la intemperii, apă, umezeală, acţiunea aburului şi soluţii saline, prezintă o rezistență bună la produse petroliere şi ulei mineral.

Descriere

Grund epoxidic pasivant zincon 3022G – este un produs în trei componente (lac epoxidic, întăritor și pulbere de zinc) care are la bază răşini epoxidice reticulabile cu răşini poliaminoamidice. Oferă o concentrație de cel puțin 90% zinc în film uscat, un film foarte rezistent și dur cu proprietăți mecanice și anticorozive excelente. Oferă protecție catodică pe suprafețele metalice protejate cu acesta și care suferă zgârieturi sau lovituri.

Se recomandă ca și grund anticoroziv pentru structuri metalice din industria chimică, petrochimică, navală, etc. Produsul cu care se va reacoperi trebuie să fie nesaponificabil (alchidice).

Avantaje în utilizarea produsului grund epoxidic pasivant zincon 3022G:

  • aderenţă foarte bună;
  • rezistenţă foarte bună la intemperii, apă, umezeală, acţiunea aburului şi soluţii saline;
  • rezistenţă bună la produse petroliere şi ulei mineral;
  • rezistă foarte bine în cele mai diverse tipuri de climate (TH, TA, T, MT, F, N, M) şi în medii foarte agresive – până la clasa de agresivitate 4m în diverse sisteme de vopsire sau clasa C5 de corozivitate (ISO 12944-5/2018);
  • procent ridicat de zinc în film uscat, peste 90%.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Grund epoxidic pasivant zincon 3022G – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund epoxidic pasivant zincon 3022G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund epoxidic pasivant zincon 3022G

Fișă tehnică grund epoxidic zincon 3022G.docx