Uromexil Forte

Grund epoxidic masticon 3014G

Grund epoxidic masticon 3014G – este indicat pentru protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice şi a celor de beton care sunt expuse la diferite condiţii favorabile coroziunii, exploatate atât în interior cât şi în exterior. Poate fi utilizat ca și grund, strat intermediar sau final.

Descriere

Grund epoxidic masticon 3014G – este un produs epoxidic bicomponent cu un conţinut ridicat în solide volumice. Se poate aplica într-un singur strat la o grosime mare de peliculă, utilizat în diverse aplicații de mentenanță. Prezintă o aderenţă bună atât la suprafeţele metalice vopsite şi ușor ruginite cât şi la cele care au mai fost vopsite. Prezintă o rezistență bună la abraziune şi produse chimice, cu o impermeabilitate specifică la vapori şi gaze de natură diferită. Este utilizat ca grund primar, în cazul protecţiei suprafeţelor vopsite cu sisteme alchidice, care au îmbătrânit şi au fost atacate de rugină pe zone mici. Aplicat la o grosime suficientă se va obţine o peliculă deosebit de rezistentă la sărurile prezente în aer, la umiditate, la imersia în apă sărată şi apă dulce precum şi în atmosferă cu un caracter coroziv pronunţat.

Este indicat pentru protecţia anticorozivă a suprafeţelor metalice şi a celor de beton care sunt expuse la diferite condiţii favorabile coroziunii, exploatate atât în interior cât şi în exterior, acolo unde este necesară o protecţie de tip „barieră” obţinută cu doar un singur strat. Se utilizează pentru protecţia rezervoarelor, a tancurilor de stocare şi a silozurilor la exterior, podurilor rutiere şi a căilor ferate, a conductelor, a ţevilor, stâlpilor de iluminat şi a structurilor metalice, a stâlpilor de înaltă tensiune, suprafeţelor metalice ruginite şi a celor cu vopsea îmbătrânită.

Avantaje în utilizarea produsului grund epoxidic masticon 3014G:

  • aplicare în straturi groase de până la 120 microni / strat uscat;
  • poate fi utilizat ca și grund, strat intermediar sau final;
  • rezistent la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive;
  • aderența foarte bună pe suprafete de oțel cât și aluminiu sau pe suprafețe zincate îmbătrânite;
  • rezistență la medii alcaline și slab acide, produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină,etc);
  • rezistă în diverse tipuri de climate (TH, TA, T, MT, F, N, M) și clasa de corozivitate C2 – C4 conform SR EN ISO 12944.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Grund epoxidic masticon 3014G – este valabil 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund epoxidic masticon 3014G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund epoxidic masticon 3014G

Fișă tehnică grund epoxidic MASTICON 3014G.docx