Uromexil Forte

Grund epoxidic bogat în zinc 3024G

Grund epoxidic bogat în zinc 3024G – se utilizează la protecția reperelor de metal expuse la diverse condiții favorabile coroziunii: protecția tancurilor de apă potabilă și a rezervoarelor de stocare produselor petroliere, ape reziduale etc.

Descriere

Grund epoxidic bogat în zinc 3024G – grund epoxidic bicomponent îmbogățit cu pulbere metalică de zinc. Oferă o foarte bună protecţie anticorozivă, de tip catodic și realizează o “zincare la rece” a metalului protejat. Are aderenţă foarte bună pe suprafeţe din oţel cât şi pe suprafeţe zincate, îmbătrânite. Rezistenţă excelentă la apă, intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive și la diverse tipuri de climate şi în medii foarte agresive, până la clasa de agresivitate 4m.

Se utilizează la protecția reperelor de metal expuse la diverse condiții favorabile coroziunii: protecția tancurilor de apă potabilă și a rezervoarelor de stocare produselor petroliere, ape reziduale etc. Ajută la protecția utilajelor din industria chimică, alimentară, medicamente, construcții de mașini, vagoane și diverse utilaje. Ca shopprimer pentru protecția temporară de durată medie (6 luni) a suprafețelor de oțel sablate în perioada dintre curățare și acoperirea finală a structurilor metalice. Produsul cu care se va reacoperi trebuie să fie nesaponificabil (produse alchidice).

Avantaje în utilizarea produsului grund epoxidic bogat în zinc 3024G:

  • asigură o bună protecție catodică;
  • sudabilitate foarte bună;
  • excelentă rezistență la intemperii și la coroziune în medii alcaline și slab acide;
  • bună rezistență la apă și soluție salină 28%, la produse petroliere (ulei mineral, motorină, benzină);
  • caracteristici mecanice bune;
  • aderență foarte bună la suport;
  • procent ridicat de zinc în film uscat, peste 90%.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional!

Grund epoxidic bogat în zinc 3024G – este garantat 6 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund epoxidic bogat în zinc 3024G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund epoxidic bogat în zinc 3024G

Fișă tehnică grund epoxidic bogat în zinc 3024G.docx