Uromexil Forte

Grund clorcauciuc 9010G

Grund clorcauciuc 9010G – oferă rezistență bună la medii cu umiditate ridicată, la acizi, alcalii, soluţii saline, la intemperii. Are o aderență bună pe suprafeţe metalice sablate, beton, asfalt.

Descriere

Grund clorcauciuc 9010G – este un produs monocomponent, cu uscare rapidă la aer, ce are la bază cauciuc clorurat plastifiat cu rezistență deosebită la medii acide, apă dulce sau sărată. Pelicula uscată are o bună aderență pe beton și suprafețele metalice pregătite în prealabil. Rezistenţă excelentă la intemperii, umiditate, mediu marin, medii industriale agresive. Nu rezistă la produse petroliere (uleiuri minerale, benzină, motorină, hidrocarburi alifatice şi aromatice). Nu rezistă la temperaturi de exploatare mari (până la 80ºC).

Grund anticoroziv pentru structuri metalice, utilaje, instalații chimice; industria navală (opera moartă, punţi interioare sau exterioare, fața); maşini şi utilaje industriale (macarale, poduri, etc.), industria petrochimică, la vopsirea la exterior a reactoarelor, vaselor de depozitare diferite utilaje, acolo unde se cer rezistenţe la acizi şi la alcalii, la temperatură nu foarte ridicată (max. 80ºC).

Avantaje în utilizarea produsuluo grund clorcauciuc 9010G:

  • rezistenţă bună la medii cu umiditate ridicată, la acizi, alcalii;
  • rezistenţă bună la soluţii saline;
  • rezistenţă bună la intemperii;
  • aderenţă bună pe suprafeţe metalice sablate, beton, asfalt;
  • are permeabilitate scăzută la apă şi la oxigen, motiv pentru care poate fi folosit la etanşări/hidroizolaţii;
  • poate fi acoperit cu orice tip de vopsea intermediară sau email pe bază de clorcauciuc.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor.Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Grund clorcauciuc 9010G – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund clorcauciuc 9010G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund clorcauciuc 9010G

Fișă tehnică grund clorcauciuc 9010G.docx

S-ar putea să-ți placă și…