Uromexil Forte

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V – este un produs care poate fi folosit și ca grund dar și ca strat final. Se utilizează în condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C3 (macarale, poduri rulante, silozuri, hale industriale etc.).

Descriere

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V – este un produs mono-component bazat pe o combinație de rășini alchidice modificate și inhibitori de coroziune care se poate aplica direct pe metal. Combină proprietățile anticorozive ale unui grund cu cele ale unui email ca strat final (produs 2 în 1).

Este utilizat ca prim strat sau strat final în sistemele de protecție a lucrărilor noi sau de mentenanță care se exploatează în industrie. Se utilizează în condiții de lucru din categoriile de corozivitate de până la C3. Exemple de utilizare: macarale, poduri rulante, protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje, echipamente diverse etc.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V:

  • produs 2 în 1 atat grund cat și strat final;
  • se pot obține grosimi de aproximativ 80 microni DFT la o aplicare;
  • aderență bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice;
  • proprietăți anticorozive, rezistent în climate de diverse tipuri;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C3.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V – este garantată 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

19

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică vopsea alchidică 2 în 1 5079V

Fișă tehnică vopsea alchidică 2 în 1 HB 5079V.docx