Vopsea alchidică 2 în 1 5013V

Vopsea alchidică 2 în 1 5013V – combină proprietățile anticorozive ale unui grund cu cele ale unui email ca strat final (produs 2 în 1). Prezintă aderență bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice și are proprietăți anticorozive, rezistent în climate de diverse tipuri.

Descriere

Vopsea alchidică 2 în 1 5013V – este un produs mono-component bazat pe o combinație de rășini alchidice și sintetice, inhibitori de coroziune care se poate aplica direct pe metal. Combină proprietățile anticorozive ale unui grund cu cele ale unui email ca strat final (produs 2 în 1) (denumire veche:Pro-Tekt 2 în 1 vopsea anticorozivă).

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru lucrări de vopsitorie SNCFR, poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje,echipamente diverse, etc. Poate fi utilizat și ca strat intermediar în sisteme de protectie alchidice. Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C.

Avantaje în utilizarea produsului vopsea alchidică 2 în 1 5013V:

  • produs 2 în 1 atat grund cat și strat final;
  • aderență bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice;
  • proprietăți anticorozive, rezistent în climate de diverse tipuri;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C4.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. A nu se ingera produsul. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Vopsea alchidică 2 în 1 5013V – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

17

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea alchidică 2 în 1 5013V”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *