Uromexil Forte

Lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L

Lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L – se utilizează pentru protecţia anticorozivă temporară pe timpul depozitării și transportului țevilor de diverse dimensiuni. Oferă aderență bună la suprafețe metalice mai puțin pregătite și se usucă rapid chiar și la temperaturi scăzute.

Descriere

Lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L – este un produs monocomponent bazat pe rășini sintetice diluabile cu apă și uscare foarte rapidă și adaos de agenți anticorozivi. (denumire veche: Lac in dispersie apoasa Aquapipe, seria 5095LW).

Se utilizează pentru protecţia anticorozivă temporară pe timpul depozitării și transportului țevilor de diverse dimensiuni. Varianta nouă de produs, prin adaosul suplimentar de agenți anticorozivi. Prezintă o rezistență anticorozivă mărită chiar și la straturi subțiri de 20-30𝜇m. În cazul transportului maritim țevile nu ar trebui să stea în contact prelungit cu apa, în schimb asigură protecția dorită în cazul stropirii cu apă și prezența aerosolilor. Rezistența anticorozivă este direct legată cu gradul de pregătire a suprafețelor înainte de aplicare, întrucât o suprafață mai puțin pregătită oferă o aderență redusă a lacului. Deși poate fi aplicat pe suprafețe nesablate rezultate cu mult mai bune se obțin pe suprafețele pregătite mecanic.

Avantaje în utilizarea produsului lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L:

  • uscare rapidă chiar și la temperaturi scăzute;
  • aderență bună la suprafețe metalice mai puțin pregătite;
  • oferă protecție temporară;
  • rezistență anticorozivă bună;

Măsuri de siguranță:

Produsul este diluabil cu apă, netoxic, neinflamabil, nu influenţează siguranţa utilizatorilor şi nu prezintă emisii radioactive. Produsul nu se va lăsa la îndemâna copiilor, nu va fi depozitat în apropierea depozitelor de alimente. Ambalajul original nu va fi refolosit pentru depozitarea alimentelor. Când folosiţi acest produs nu mâncaţi şi nu beţi. Se vor aplica măsurile generale de igienă. Se recomandă evitarea contactului prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor şi/sau aerosolilor sau ingerarea produsului. Dacă produsul este utilizat în spaţii închise este obligatorie asigurarea unei circulaţii continue adecvate de aer proaspăt în cursul aplicării şi uscării. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

20

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică lac pe bază de apă AQUAPIPE 8095L

Fișă tehnică lac pe baza de apa AQUAPIPE 8095L.docx