Uromexil Forte

Lac alchido melaminic 5010L

Lac alchido melaminic 5010L – se întrebuinţează la protejarea temporară a suprafeţelor din metal (structuri metalice, tablă decapată, ţevi sudate sau trase, etc.) sau a altor suprafeţe. Se poate aplica atât pe suprafețele noi cât și pe cele vechi.

Descriere

Lac alchido melaminic 5010L – este un produs monocomponent care are la bază răşini alchidice și melaminice, solvenţi, aditivi etalare, antioxidanţi şi sicativi (denumire veche: Lac alchido-melaminic).

Se întrebuinţează la protejarea temporară a suprafeţelor din metal (structuri metalice, tablă decapată, ţevi sudate sau trase, etc.) sau a altor suprafeţe. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Rezistență bună la intemperii şi durabilitatea îl recomandă pentru acoperirea suprafețelor care urmează să fie depozitate temporar în medii relativ agresive. Recomandare: aplicarea lacului, ca protecție temporară, pe țevi sudate sau trase. Nu necesită pregătirea suprafeței conform standardului. Este suficientă doar o pregătire minimă. Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C.

Avantaje în utilizarea produsului lac alchido melaminic 5010L:

  • etalare bună;
  • rezistenţă bună la intemperii;
  • rezistenţă mecanică bună;
  • rezistenţă bună la ceaţă salină.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Ingerarea produsului este interzisă. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Lac alchido melaminic 5010L – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

22

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lac alchido melaminic 5010L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică lac alchido melaminic 5010L

Fișă tehnică lac alchido melaminic 5010L.docx