Uromexil Forte

Lac alchidic pigmentat 5070L

Lac alchidic pigmentat 5070L – se întrebuinţează la protejarea temporară a suprafeţelor din metal şi a altor tipuri de suprafeţe. Este un produs ce oferă protecție temporară (max. 6 luni).

Descriere

Lac alchidic pigmentat 5070L – este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice modificate cu uscare foarte rapidă. (denumire veche: Lac negru pigmentat).

Se întrebuinţează la protejarea temporară a suprafeţelor din metal şi a altor tipuri de suprafeţe. Rezistență bună la intemperii şi durabilitatea peliculei recomandă lacul pentru produsele care urmează să fie depozitate temporar în medii agresive.  Se recomandă lacul pentru protecţia temporară împotriva coroziunii pe timpul depozitării în aer liber şi a transportului (inclusiv în mediul marin) pe o durată de minim 6 luni, în condiţii de temperatură de la –20⁰C la +50⁰C. Temperatura la care se poate aplica lacul este cuprinsă între +5 şi +40 °C.

Avantaje în utilizarea produsului lac alchidic pigmentat 5070L:

  • uscare rapidă chiar și la temperaturi scăzute;
  • aderență bună la suprafețe metalice mai puțin pregătite;
  • oferă protecție temporară.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Estei nterzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Lac alchidic pigmentat 5070L – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

21

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lac alchidic pigmentat 5070L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică lac alchidic 5070L

Fișă tehnică lac alchidic pigmentat 5070L.docx

S-ar putea să-ți placă și…