Uromexil Forte

Lac alchidic pigmentat 5011L

Lac alchidic pigmentat 5011L – oferă rezistența bună la intemperii şi durabilitatea peliculei recomandă lacul pentru produsele care urmează să fie depozitate temporar în medii agresive. Printre avantaje se regăsesc: uscare rapidă și prezintă aderență bună pe suprafețele metalice.

Descriere

Lac alchidic pigmentat 5011L – este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice modificate cu uscare rapidă chiar și la temperaturi scăzute.

Se întrebuinţează la protejarea temporară a suprafeţelor din metal şi a altor tipuri de suprafeţe. Rezistența bună la intemperii şi durabilitatea peliculei recomandă lacul pentru produsele care urmează să fie depozitate temporar în medii agresive.  Se recomandă lacul pentru protecţia temporară împotriva coroziunii pe timpul depozitării în aer liber şi a transportului pe o durată de minim 6 luni, în condiţii de temperatură de la –20⁰C la +50⁰C. Temperatura la care se poate aplica lacul este cuprinsă între +5 şi +40 °C.

Avantaje în utilizarea produsului lac alchidic pigmentat 5011L:

  • uscare rapidă chiar și la temperaturi scăzute;
  • aderență bună la suprafețe metalice mai puțin pregătite;
  • oferă protecție temporară.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Anu se ingera. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Lac alchidic pigmentat 5011L – este 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

23

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lac alchidic pigmentat 5011L”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică lac alchidic pigmentat 5011L

Fișă tehnică lac alchidic pigmentat 5011L.docx