Grund electrostatic 5010G

Grund electrostatic 5010G – se întrebuinţează ca prim strat în protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Poate fi acoperit cu orice tip de vopsea intermediară alchidică sau cu email alchidic din seria 5010, 5013 sau 5030.

Descriere

Grund electrostatic 5010G – este un produs monocomponent care are la bază rășini alchidice modificate, pigment anticoroziv fosfat de zinc și aditivi speciali pentru aplicarea în câmp electrostatic.

Se întrebuinţează ca prim strat în protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru vopsirea în câmp electrostatic (sau pulverizare obișnuită ) a elementelor și structurilor metalice necesare construcțiilor din oţel, hale industriale și civile, clădiri metalice, utilaje diverse echipamente, porți și elemente de garduri metalice, etc.  Poate fi acoperit cu orice tip de vopsea intermediară alchidică sau cu email alchidic din seria 5010, 5013 sau 5030. Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C. Limitări: nu se recomandă pentru condiții de imersie continuă sau îngropare în pământ sau stropiri continue și repetate cu solvenți sau diluanți puternici.

Avantaje în utilizarea produsului grund electrostatic 5010G:

  • aplicarea în câmp electrostatic;
  • aderență bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice;
  • proprietăți anticorozive, rezistent în climate de diverse tipuri;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C4;
  • poate fi acoperit cu produse alchidice din seria 5030, 5013 sau 5010.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului.
Vopsirea în câmp electrostatic se poate face cu instalații portabile, cu acționare manuală a pistolului. În acest caz curentul maxim de scurtcircuit nu va depăși 0,2 mA sau în instalații cu flux continuu și acționate de la un panou de comandă. Circuitele electrice nu trebuie să producă scântei care sa ducă la aprinderea amestecului vapori – aer. Elementele expuse și încărcate electrostatic ale pistolului manual, vor fi alimentate electric numai condiționat de un senzor care controlează alimentarea cu vopsea. Piesele ce urmează a fi vopsite, vor fi menținute în contact metalic cu conveierul sau alt suport legat la pământ. Dispozitivele de prindere a pieselor se vor curăța, după caz, pentru a asigura un contact corect. Lucrătorii care efectuează operații de pulverizare în câmp electrostatic, vor fi dotați cu echipament individual de protecție antistatic. Cabinele de vopsire electrostatică automată vor fi prevăzute cu instalații de ventilare, instalații de stingere cu dioxid de carbon și instalații de întrerupere a câmpului electrostatic în cazul procedurii scânteilor. De asemenea, vor fi legate la centura de împământare toate elementele metalice ale cabinei. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Grund electrostatic 5010G –  este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

11

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund electrostatic 5010G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *