Uromexil Forte

Grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU

Grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU – se întrebuinţează la protejarea și decorarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior aflate în zone rurale sau industriale. Are un conținut redus de solvent, aderenţă şi flexibilitate foarte bună pe diverse suprafețe metalice și nemetalice (galvanizate).

Descriere

Grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU – este un produs monocomponent cu conținut redus de solvenți care are la bază răşini alchidice modificate tip high solid și procent ridicat de pigment anticoroziv fosfat de zinc.

Se întrebuinţează la protejarea și decorarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior aflate în zone rurale sau industriale. Sunt recomandate pentru lucrări de vopsitorie la poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje, etc.

Avantaje în utilizarea produsului grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU:

  • protecţie anticorozivă foarte bună;
  • conținut redus de solvent, aderenţă şi flexibilitate foarte bună pe diverse suprafețe metalice și nemetalice (galvanizate);
  • se pot obține grosimi mari de film uscat pina la 100 microni.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU – este garantat 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

14

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund alchidic HS AU 590, seria 5030GU

Fișă tehnică grund national HS AU 590 5030 GU.docx