Uromexil Forte

Grund alchidic 5090G

Grund alchidic 5090G – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Oferă aderență bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice și se usucă rapid.

Descriere

Grund alchidic 5090G – este un produs monocomponent care are la bază o combinatie de răşină alchidică slabă și răşină clorcauciuc cu o uscare rapidă și oferă protecție crescută în medii agresive. (denumire veche: Grund negru auto ASAM, seria 5010GC).

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite.
Sunt recomandate pentru lucrări de vopsitorie, poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje, etc.

Avantaje în utilizarea produsului grund alchidic 5090G:

  • uscare rapidă;
  • aderență bună la oțel sablat sau pregătit prin prelucrări mecanice;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C3;
  • poate fi acoperit cu produse alchidice din seria 5030, 5013 sau 5010.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Grund alchidic 5090G – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

13

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Grund alchidic 5090G”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică grund alchidic 5090G

Fișă tehnică grund alchidic 5090G.docx

S-ar putea să-ți placă și…