Uromexil Forte

Email emaut 5010E TRA

Email emaut 5010E TRA – este o bază transparentă de nuanțare utilizată în sistemele computerizate de colorare pe bază de rășini alchidice cu uscare rapidă. Se usucă rapid, are aderență foarte bună la suprafețele grunduite. Rezistă foarte bine la intemperii, uzură, lumină și lovire.

Descriere

Email emaut 5010E TRA – este o bază transparentă de nuanțare utilizată în sistemele computerizate de colorare pe bază de rășini alchidice cu uscare rapidă.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru lucrări de vopsitorie poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje diverse echipamente, etc. Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C.

Avantaje în utilizarea produsului email emaut 5010E TRA:

  • uscare rapidă;
  • aderență foarte bună la suprafețe grunduite;
  • rezistă foarte bine la intemperii, uzură, lumină și lovire;
  • rezistă la ceață salină, apă și produse petroliere;
  • oferă o bună protecție a metalului în sisteme de vopsire care sunt amplasate în medii de clasă de corozivitate C4.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email emaut 5010E TRA – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

8

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email emaut 5010E TRA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email emaut 5010E TRA

Fișă tehnică email EMAUT 5010E.docx