Uromexil Forte

Email emaut 5010E

Email emaut 5010E – este un produs de top de la National Paints. Este destinat protecției interioare și exterioare a materialelor din metal.

Descriere

Email emaut 5010E – este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice alchidice medii (denumire veche: Email alchidic auto Emaut, seria 5010E).

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru acoperirea suprafeţelor noi precum şi pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru lucrări de vopsitorie SNCFR, poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune, precum şi pentru protejarea elementelor de construcţii din oţel, silozuri de depozitare, hale industriale normale, clădiri metalice, utilaje diverse echipamente, etc. Temperatura maximă de exploatare continuă este de 80⁰C.

Avantaje în utilizarea produsului email emaut 5010E:

  • uscare rapidă;
  • aderență foarte bună la suprafețe grunduite;
  • rezistă foarte bine la intemperii, uzură, lumină și lovire;
  • rezistă la ceață salină, apă și produse petroliere;
  • oferă o bună protecție a metalului în sisteme de vopsire care sunt amplasate în medii de clasă de corozivitate C4.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor sau ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email emaut 5010E –  este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

7

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email emaut 5010E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email emaut 5010E

Fișă tehnică email EMAUT 5010E.docx