Uromexil Forte

Email electrostatic 5010E

Email electrostatic 5010E – se întrebuințează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se poate aplica și în câmp electrostatic și se usucă rapid. Prezintă aderență foarte bună la suprafețe grunduite și rezistă foarte bine la intemperii, uzură, lumină și lovire.

Descriere

Email electrostatic 5010E – este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice alchidice modificate și aditivi speciali pentru aplicarea în câmp electrostatic.

Se întrebuințează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate atât la exterior cât şi la interior. Se utilizează atât pentru protecția și decorarea suprafețelor noi. Se folosește și pentru întreţinerea sau repararea suprafeţelor care au mai fost vopsite. Pentru vopsirea în câmp electrostatic (sau pulverizare obișnuită) a elementelor și structurilor metalice necesare construcțiilor din oţel, hale industriale și civile, clădiri metalice, utilaje diverse echipamente, porți și elemente de garduri metalice, etc. Limitări: nu se recomanda pentru condiții de imersie continua sau îngropare în pământ sau stropiri continue și repetate cu solvenți sau diluanți puternici.

Avantaje în utilizarea produsului email electrostatic 5010E:

  • aplicare în câmp electrostatic;
  • uscare rapidă;
  • aderență foarte bună la suprafețe grunduite;
  • rezistă foarte bine la intemperii, uzură, lumină și lovire;
  • rezistă la ceață salină, apă și produse petroliere;
  • oferă o bună protecție a metalului în sisteme de vopsire care sunt amplasate în medii de clasă de corozivitate C4.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului.
Vopsirea în câmp electrostatic se poate face cu instalații portabile, cu acționare manuală a pistolului, în care caz, curentul maxim de scurtcircuit nu va depăși 0,2 mA sau în instalații cu flux continuu și acționate de la un panou de comandă. Circuitele electrice nu trebuie să producă scântei care sa ducă la aprinderea amestecului vapori – aer. Elementele expuse și încărcate electrostatic ale pistolului manual, vor fi alimentate electric numai condiționat de un senzor care controlează alimentarea cu vopsea. Piesele ce urmează a fi vopsite, vor fi menținute în contact metalic cu conveierul sau alt suport legat la pământ. Dispozitivele de prindere a pieselor se vor curăța, după caz, pentru a asigura un contact corect. Lucrătorii care efectuează operații de pulverizare în câmp electrostatic, vor fi dotați cu echipament individual de protecție antistatic. Cabinele de vopsire electrostatică automată vor fi prevăzute cu instalații de ventilare, instalații de stingere cu dioxid de carbon și instalații de întrerupere a câmpului electrostatic în cazul procedurii scânteilor. De asemenea, vor fi legate la centura de impamantare toate elementele metalice ale cabinei. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email electrostatic 5010E – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

2

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email electrostatic 5010E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email electrostatic 5010E

Fișă tehnică email electrostatic 5010E.docx