Email alchidic lovitură de ciocan 5010H

Email alchidic lovitură de ciocan 5010H – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metalice atunci când se urmăreşte obţinerea unei protecţii care să reziste timp îndelungat în condiţii normale de exploatare (protecţie durabilă). Oferă rezistență la intemperii şi la uzură, la lumină, la soluții saline și nu numai.

Descriere

Email alchidic lovitură de ciocan 5010H – este un produs monocomponent bazat pe rășini alchidice alchidice medii și aditiv special pentru obținerea efectului de lovitură de ciocan (“hammer”). Pelicula uscată este dură și are o rezistență la factori de agresiune chimică moderată. Nu necesită reacoperire cu un alt sistem alchidic, este flexibilă și are aspect lucios.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metalice atunci când se urmăreşte obţinerea unei protecţii care să reziste timp îndelungat în condiţii normale de exploatare (protecţie durabilă). Oferă un aspect deosebit (de exemplu: aparate de măsură şi control, mobilier metalic, carcase metalice, panouri de comandă etc.) Email cu rol de protectie și decorativ, destinată aplicării pe structuri metalice, garduri, echipamente industriale și agricole.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic lovitură de ciocan 5010H:

  • rezistenţă bună la intemperii şi la uzură;
  • rezistenţă bună la lumină;
  • rezistenţă la soluţii saline;
  • rezistenţă superioară la produse petroliere şi la uleiuri minerale;
  • aspectul deosebit al peliculei are avantajul de a masca şi eventualele defecte ale suprafeţei.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic lovitură de ciocan 5010H – este garantat 24 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

1

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic lovitură de ciocan 5010H”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *