Uromexil Forte

Email alchidic HS AU 590, seria 5030EU

Email alchidic HS AU 590, seria 5030EU – se întrebuinţează la protejarea și decorarea suprafeţelor din metal exploatate exterior cât şi la interior aflate în zone rurale sau industriale. Are un conținut redus de solvent, aderenţă şi flexibilitate foarte bună pe diverse suprafețe metalice și nemetalice (galvanizate).

Descriere

Email alchidic HS AU 590, seria 5030EU – este un produs monocomponent cu conținut redus de solvenți care are la bază răşini alchidice modificate tip high solid.

Se întrebuinţează la protejarea și decorarea suprafeţelor din metal exploatate exterior cât şi la interior aflate în zone rurale sau industriale. Sunt recomandate pentru lucrări de vopsitorie la poduri metalice de cale ferată, protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune și alte elemente similare, etc.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic HS AU 590, seria 5030EU:

  • conținut redus de solvent, aderenţă şi flexibilitate foarte bună pe diverse suprafețe metalice și nemetalice (galvanizate);
  • se pot obține grosimi mari de film uscat până la 100 microni;
  • rezistență deosebită în sistem de vopsire cu Grund NHS AU 590, seria 5030 GU.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic HS AU 590, seria 5030EU – este garantat 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

3

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic HS AU 590, seria 5030EU”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email alchidic HS AU 590, seria 5030EU

Fișă tehnică email national HS AU 590 5030EU.docx