Email alchidic HS A 530, seria 5030EH

Email alchidic HS A 530, seria 5030EH – se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate în exterior fiind recomandate pentru protejarea construcţiilor supraterane. Prezintă rezistență bună în sistem de vopsire cu Grund NHS A 530, seria 5030 GH.

Descriere

Email alchidic HS A 530, seria 5030EH – este un produs monocomponent cu conținut redus de solvenți care are la bază răşini alchidice tip high solid.

Se întrebuinţează la protejarea suprafeţelor din metal exploatate în exterior fiind recomandate pentru protejarea construcţiilor supraterane aparţinând reţelelor electrice, stâlpi de înaltă tensiune și alte elemente asemănătoare.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic HS A 530, seria 5030EH:

  • conținut redus de solvent, aderenţă şi flexibilitate foarte bună pe diverse suprafețe metalice;
  • se pot obține grosimi mari de film uscat pînă la 100 microni;
  • rezistență bună în sistem de vopsire cu Grund NHS A 530, seria 5030 GH.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzis inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzis ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic HS A 530, seria 5030EH – este garantat 24 luni de la data fabricaţiei, cu respectarea condiţiilor de ambalare, depozitare, transport şi manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poțiverifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Nr. criteriu de ordonare

4

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic HS A 530, seria 5030EH”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *