Uromexil Forte

Email alchidic 5071E

Email alchidic 5071E – este utilizat în cazul suprafețelor metalice. Nu necesită pregătiri minuțioase dacă produsul este destinat marcării, la fel și în cazul lemnului. Pentru asfalt și beton acesta trebuie pregătit prin îndepărtarea prafului și altor contaminanți (grăsimi, uleiuri, etc) care pot afecta aderența și rezistență în timp.

Descriere

Email alchidic 5071E – este utilizat în cazul suprafețelor metalice. Nu necesită pregătiri minuțioase dacă produsul este destinat marcării, la fel și în cazul lemnului. Pentru asfalt și beton acesta trebuie pregătit prin îndepărtarea prafului și altor contaminanți (grăsimi, uleiuri, etc) care pot afecta aderenta și rezistență în timp.

Avantaje în utilizarea produsului email alchidic 5071E:

  • uscare rapidă, 5 minute la atingere;
  • rezistență la intemperii;
  • protecție anticorozivă în sisteme de protecție a structurilor metalice aflate în medii cu clasa de corozivitate până la C3.

Măsuri de siguranță:

La utilizarea produsului se vor lua toate măsurile de protecție a muncii care se impun la manipularea și lucrul cu substanțe inflamabile. Vopsirea se va efectua doar în spații bine ventilate. Pe timpul vopsirii focul deschis și fumatul sunt interzise. Se va evita contactul prelungit sau frecvent cu pielea şi mucoasele. Este interzisă inhalarea prelungită sau frecventă a vaporilor. Este interzisă ingerarea produsului. Doar pentru uz profesional! Pentru informaţii suplimentare consultaţi F.D.S.

Email alchidic 5071E – este garantat 12 luni de la data fabricației, cu respectarea condițiilor de ambalare, depozitare, transport și manipulare corespunzătoare.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi fişa date de securitate a produsului.

NATIONAL PAINTS încearcă să ofere produse cu o calitate superioară și care să respecte atât activitatea ta, cât și mediul înconjurător. Dacă nu poți alege un produs care ți s-ar potrivi, te rugăm să contactezi unul dintre colegii noștri. Ne poți trimite un mesaj pe adresa de email office@nationalpaints.loc și te vom contacta. De asemenea, poți verifica pagina REȚEAUA DE VÂNZĂRI și contectează unul dintre agenții noștri.

 

Informații suplimentare

Capacități de ambalare

Cod produs

Consum specific

Interval de reacoperire

Luciu

Nuanța

Uscare

Nr. criteriu de ordonare

9

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Email alchidic 5071E”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fișă tehnică email alchidic 5071E

Fișă tehnică email alchidic 5071E.docx